Friday, March 11, 2011

big mommas (like father, like son)


untuk meraikan para pelajar KPTM seluruh malaysia berjaya mengharungi midterm exam, dengan segala hormatnyer kami pelajar KPTM yang berwawasan lagi berwibawa diberikan cuti selama satu minggu.. macam exam hari tu jawab dengan penuh serius sampai bagi cuti 1 minggu, padahal masa jawab , main campak-campak dadu jer..

cuti satu minggu ni i habiskan masa dengan TLDM.. Tido Lena Dan Makan.. cukup nikmat kalau setiap hari dapat tidur selama 12jam secara direct.. bangun jer tidur terus buka periuk, tengok rezeki apa yang Allah da bagi.. balunnn~~~~

apabila muhasabah diri, baru i perasan yang i ni mengalahkan anak dara. sepanjang cuti ni langsung tak keluar rumah.. jaga teruna agaknya.. geng-geng da mati akal ajak lepak sama-sama di kedai pondan (bukan kedai pelacuran tapi kedai makan.. trademark dia kedai pondan, nk buat macam mana)..

so, lastly i putuskan untuk ajak kawan i seorang ni untuk lepak di SUNWAY PYRAMID... pergi eye-wash katanyer.. kalau balik KL, tak pergi sunway pyramid, tak sah kalau tak pergi sana.. hati teringin pulak nk tengok wayang, mula-mula cadang nak tengok cerita HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA, yang dibikin oleh KRU tu, tapi i ni malas sikit nak tengok cerita melayu, sebab sebab sebab sebab.. ahahha. malas nak mengutuk.. so, kitaorang tukar plan tengok cerita BIG MOMMAS ..

kalau tengok movie takde popcorn dengan coke, umpama tengok movie depan laptop sambil bersila atas tilam di hostel.. xde feel langsung.. so, untuk mendapatkan feel, i beli popcorn dengan coke large set.. ha, makan la sorang-sorang lepas tu rase nak pitam habiskan popcorn..

duduk jer dekat sit yang telah disedia, terus gelak terbahak-bahak sebab sebab sebab sebab.. hahaha... mana boleh... aku g bayar tiket wayang, lepas tu korunk nak dengar cerita tu free free jer.. mana leh der... hahha.. tapi cerita big mommas 2 memang best. tak henti-henti gelak sampai nak terkeluar anak tekak.. sini i cerita kan sipnosis sikit yer.. biar u all mengedik ajak couple korunk tengok movie ni weekend.. seriously, memang berbaloi-baloi..

video




Big Mommas: Like Father, Like Son (also known as Big Momma's House 3) is an second sequel to 2000 Big Mammas House.
Big mama is back- and this time he has big backup: his teenage stepson Trent Brandon T. Jackson. Martin Lawrence returns as FBI agent Malcolm Turner and as turner deep- cover alter-ego Big Momma. Turner is joined by Trent, as they go undercover at an all-girls performing arts school after Trent witnesses a murder. Posing Big Momma and as hefty coed Charmaine, they must find the murderer before he finds them.


2 comments:

  1. haha, tgk wayang x ajak!! t kne blanje sy tgk cite hikayat merong mahawangsa coz cite tu blakon kt kg sy.. oke?? hehe :p

    ReplyDelete
  2. r u serious berlakn kat kmpg awk??? ish..

    ReplyDelete